BLOG

Novinky o veškerém dění


Bezpečnost při práci.

Zajištění bezpečnosti a zdraví při práci je velmi důležitou součástí pracovního procesu. Proto vám rádi pomáháme zajistit bezpečnost i u vás ve firmě.

Přečíst více

Život.

Název naší bezpečnostní agentury úzce souvisí s naším cílem a to ochranou vašeho života i vašich blízkých.

Přečíst více

Ostraha.

Poškození soukromého i firemního majetku je velmi nepříjemnou záležitostí. Nechte si zajistit bezpečí ve vašem objektu, který vám zajistí profesionálové z bezpečnostní agentury Život.

Přečíst více

Návštěvníci v bezpečí.

Pořádání velkých kulturních akcí je časově i organizačně náročná aktivita a jednou z nejdůležitějších částí pro její úspěch je zajistit bezpečnost návštěvníkům i účinkujícím.

Přečíst více

Ochrana před ohněm.

Před ohněm vás ochrání nejen plná pozornost a opatrnost, ale také dobře a kvalitně zajištěná protipožární ochrana.

Přečíst více

K čemu slouží monitoring?

Monitoring počítačů je primárně určen pro vedoucí pracovníky či zaměstnavatele, aby měli aktuální přehled o svých podřízených či zaměstnancích a měli tak ochráněnou svou firmu.

Přečíst více

Vaše bezchybná vizitka.

Bezpečnostní agentura Život Vám zajistí bezpečnost vně i uvnitř objektu, pomůžeme se zajištěním protipožární ochrany, ale také Vám poskytneme profesionála za recepční pult.

Přečíst více

Strážci objektu.

Fyzická ostraha objektu je důležitou součástí ochrany majetku společnosti, proto ji provádí pouze zkušení, proškolení ochránci z bezpečnostní agentury Život.

Přečíst více

Nebezpečí odposlechů.

Odposlouchávací zařízení nejsou již součástí akčních hollywoodských filmů, ale v rámci velkých firem či důležitých osob se může objevit případ narušení bezpečnosti společnosti či soukromí.

Přečíst více

Bezpečnostní kamerové systémy.

Součástí ostrahy a hlídání objektů se staly bezpečnostní kamerové systémy, které doplňují fyzickou osobu strážce a vylepšují tak poskytované bezpečnostní služby.

Přečíst více

Váš osobní ochránce.

Bezpečnostní agentura Život má mezi svými zaměstnanci mimo jiné i profesionály, kteří se věnují ochraně osob a zajišťují jejich bezpečí.

Přečíst více

Udělejte dobrý dojem.

Zajištění bezpečnosti společnosti můžete docílit skrze osoby ostrahy objektů, osobních ochránců, ale také profesionálem za recepčním pultem.

Přečíst více

Monitoring Vašich počítačů.

Ideální formou, jak si zajistit bezpečnost i zvnitřku firmy a získat přehled o práci svých zaměstnanců, je využití bezpečnostního systému monitoringu počítačů.

Přečíst více

Bezpečnostní služby agentury Život.

Bezpečnostní agentura Život se na poli bezpečnostních služeb pohybuje od počátku devadesátých let minulého století. Za dobu svého působení se z malé nejisté agentury stala sebevědomá zkušená agentura s mnoha profesionály, kteří se starají o ochranu a zabezpečení svých klientů.

Přečíst více

Protipožární prevence.

Nejen že se věnujeme osobní ochraně, hlídání majetku i objektů, ale také Vám pomáháme zajistit ochranu proti požáru, který může vzniknout z nedbalosti či nešťastnou shodou náhod.

Přečíst více

Zabezpečení objektu.

Bezpečnostní agentura zajišťuje bezpečnost objektů kamerovými systémy, ale také fyzickou ostrahou našich zkušených strážců. Ochránci brání vstupu nepovolaných osob do objektu a zajišťují v něm bezpečnost.

Přečíst více

Jako v bavlnce. V bezpečí.

Mezi jednu z typických služeb nabízených bezpečnostními agenturami je ostraha majetku či objektů, kterou vykonávají kvalifikovaní, školení strážci, kteří mají velké množství zkušeností se zajištěním bezpečnosti.

Přečíst více

Vyčistění prostoru.

Odposlechová zařízení jsou v dnešní době snadno dostupné prostředky k získávání informací. Účinným opatřeným proti nechtěným zařízením je důkladné prohlédnutí prostor a to jednak profesionálním ochráncem, ale také za využití moderních technologií.

Přečíst více

Jsme Vaše jistota.

Agentura Život byla založená počátkem 90. let minulého století panem Jiřím Machem. V současnosti poskytuje široké spektrum bezpečnostních služeb od ochrany osob, majetku či objektů až po pořadatelské a recepční služby.

Přečíst více

Monitoring počítačů.

Hlídání a sledování aktivity na počítačích je jednou z nejčastěji používaných forem kontroly nad pracovní náplní zaměstnanců, kteří jsou díky monitorovacímu programu neustále pod Vaším dohledem.

Přečíst více

Pod našimi křídly.

O zajištění bezpečí našich klientů se starají profesionální strážci a ochránci, kteří se stanou Vaší jistotou a bezpečným úkrytem.

Přečíst více

Zabezpečení pro Vás.

Pro větší bezpečnost během nejrůznějších společenských akcí zajišťujeme pořadatelské služby, kdy Vám, pořadatelům, účastníkům i návštěvníkům akce zajistíme bezpečí. Návštěvníci si nerušeně užijí celou akci bez zbytečných komplikací.

Přečíst více

Odhalování skrytých odposlechů.

Moderní technologie se staly běžnou součástí komunikace a všichni s ní každodenně spolupracujeme a užíváme si jejích benefitů. Ne vždy je však pokrok pouze zlepšením a zjednodušením lidského života. V případě odposlechových zařízení je narušeno soukromí a bezpečnost jednotlivců, rodin, ale také velkých společností. Zajímá Vás, jak se můžete bránit?

Přečíst více

Profesionálové bezpečnostní agentury.

Bezpečnostní agentura Život si zakládá na svých profesionálních zaměstnancích, kteří jsou vzdělání a pravidelně školeni v oblasti bezpečnostních služeb. Může se jednat o ochránce a strážce osob, ostrahu objektů a majetku, ale také obsluhu recepce či informačního pultu.

Přečíst více

Informovat podle Vašich představ.

Sehnat kvalitní, spolehlivé a vstřícné recepční či obsluhu informačního pultu není nic jednoduchého. Z tohoto důvodu Vám v naší bezpečnostní agentuře Život nabízíme profesionály v obsluze recepce či vrátnice. Najdete u nás však i strážce, ochránce, bodyguardy, kteří zajišťují bezpečnost osob, majetku i objektů.

Přečíst více

Monitoring pro bezpečí zevnitř firmy.

Velké množství firem čelí problémů, jak své zaměstnance pracující s počítači udržet od lákadel sociálních sítí, které je zdržují a odrazují od práce a zároveň udržet jejich produktivitu. Přinášíme Vám některé z důvodů proč použít pro vnitřní bezpečnost právě monitoring.

Přečíst více

Odborníci přes bezpečnost práce.

Potřeba bezpečí a jistoty je jednou ze základních lidských potřeb. V bezpečnostní agentuře Život se Vám rádi staráme o bezpečnost v rámci ochrany osob, majetku i objektů. Zároveň Vám rádi poradíme, jak ochránit i Vaše zaměstnance.

Přečíst více

Umění bodyguardů.

Osobní strážci, ochránci či bodyguardi. Existuje mnoho označení a pojmenování ochránců osob, jedno však mají všichni společné. Cíl. Všem ochráncům jde o bezpečí a ochranu svých svěřenců.

Přečíst více

Protipožární ochrana.

V rámci bezpečnostních služeb svým klientům zajišťujeme také bezpečnost na pracovišti v rámci BOZP, kam se řadí také protipožární ochrana, se kterou Vám rádi v bezpečnostní agentuře Život pomůžeme a poradíme.

Přečíst více

Bezpečnostní služby od agentury Život.

Bezpečnostní agentura Život má široké pole působení, které můžeme rozdělit na pět základních kategorií. Ochrana osob, majetku a objektů spolu s pořadatelskými službami, monitoring počítačů, informační a recepční služby, kamerové systémy a elektronická zabezpečovací zařízení a poslední kategorií je bezpečnost práce s protipožární ochranou.

Přečíst více

Zajištění pořádku na akcích.

K bezpečnostním službám jako je ochrana osob, majetku se řadí také pořadatelské služby, které zajišťují bezpečnost a pořádek na společenských událostech nejrůznějších typů.

Přečíst více

Zajistíme Vám pocit bezpečí.

Pro skutečně hodnotný život je nutné se cítit v bezpečí, protože pokud není naplněna tato základní lidská potřeba, tak se člověk stále ohlíží, strachuje. Naše bezpečnostní agentura Život a její ochránci a strážci Vám pomohou zajistit nejen pocit bezpečí, ale reálnou bezpečnost.

Přečíst více

Ostraha na míru.

Pod pojmem ostraha se ukrývá velké množství bezpečnostních činností, které pro Vás naše bezpečnostní agentura Život může vykonat. Může se jednat o ochranu osoby či osob, ochranu majetku, ale také hlídání objektů. Záleží pouze na Vás, jakou službu potřebujete a chcete.

Přečíst více

Ochrana před odposlechem.

Ochrana před odposlechovými zařízeními je především prohlídkou specializovaného pracovníka bezpečnostní agentury Život, který detekuje a nalezne případná odposlechová zařízení a zajistí tak bezpečnost ve Vašich prostorách.

Přečíst více

Zaměstnanci z naší bezpečnostní agentury Život.

Pro naši bezpečnostní agenturu je důležitý jednak profesionální přístup a vysoká kvalita poskytovaných bezpečnostních služeb. Proto je nutné mít dobré lidské zdroje, které jsou nutností pro fungování úspěšné bezpečnostní agentury.

Přečíst více

Ochrana osob.

Bodyguardi či osobní ochránci se starají o bezpečnost svých klientů, které stráží při jejich schůzkách, jednáních, ale i v osobním životě. Pro bezpečí svých klientů udělá bezpečnostní agentura Život první i poslední.

Přečíst více

Ostraha pro Vás na míru.

Ostraha objektu skrze zkušeného a cvičeného jedince je nejstarší formou, jak se lidé snažili zajistit ochranu svých objektů. Strážce může zabránit nejen vstupu nechtěných osob do objektu, ale také je pojistkou proti ničení majetku v objektu, krádežím a jiným negativním jevů.

Přečíst více

Nejen bezpečnostní služby.

Ačkoli si pod službami bezpečnostní agentury většina z nás primárně vybaví fyzickou ochranu osob tak sem také patří hlídání majetku či objektů, tak do bezpečnostních služeb je možné zařadit i služby pořadatelské, kde se hlídá bezpečnost při společenské akci, ale také recepční služby.

Přečíst více

Ostraha i hlídky zajišťují u Vás bezpečí.

V rámci bezpečnostních služeb Vám zajišťujeme s pomocí školených a zkušených strážců, hlídačů a ochránců bezpečnost ve Vašem objektu a to v kteroukoli denní i roční dobu. Záleží pouze na Vašich požadavcích, jak si bezpečnostní službu nastavíte.

Přečíst více

Bezpečnostní kamery.

Bezpečnostní služby profesionálních ochránců jsou mnohdy při střežení objektů doplněny bezpečnostními kamerami, které zvyšují zabezpečení objektu. Ochránci a strážci nemohou mít během ochrany oči všude a právě k tomuto účelu složí také bezpečnostní kamery.

Přečíst více

Naši strážci Vás ochrání.

Bezpečnostní agentury se starají o hlídání a zajištění bezpečnosti svých svěřenců, skupin lidí. V rámci této bezpečnostní služby je hlavní a klíčovou osobou strážce, bodyguard či ochránce, na kterém závisí úspěch bezpečnostní služby.

Přečíst více

Bezpečnost práce i u Vás.

Existuje mnoho různých forem a odvětví podnikání a stejně existuje mnoho různých nebezpečí, která se na pracovišti ukrývají. Pro fungující pracoviště je nutné zajistit bezpečnost práce i bezpečnost pro zaměstnance a předejít tak možným rizikům úrazu.

Přečíst více

Buďte v bezpečí!

V rámci bezpečnostních služeb pro Vás nabízíme možnost kontroly Vašich prostor před štěnicemi či jinými odposlechovými zařízení. Mimo jiné Vám zajistíme osobní bezpečnost skrze naše strážce a ochránce, ale také Vám zabezpečíme Vaše prostory

Přečíst více

Naše bezpečnostní agentura.

Bezpečnostní agentura Život funguje na poli bezpečnostních služeb již více než 20 let. Proto svým věrným i novým zákazníkům zaručuje profesionální přístup a především bezpečnost. Zajišťujeme ochranu lidí, majetku či objektů.

Přečíst více

Ať Vás oheň nezachvátí.

Oheň je dobrý sluha, ale špatný pán. Každý z nás má jistě zkušenost s tím, jak umí být oheň nebezpečný. Proto Vám v rámci bezpečnostních služeb agentury Život nabízíme konzultace a poradenství v oblasti požární ochrany, která je součástí bezpečnosti práce.

Přečíst více

Zabezpečení v rámci pořadatelské služby.

Bezpečnostní agentura Život se stará nejen o osobní bezpečnost svých klientů, nebo zabezpečení Vašich objektů, ale také Vám pomáhá zajistit bezpečnost během pořádání nejrůznějších akcí za využití služeb našich ochránců a strážců.

Přečíst více

Ostraha majetku našich klientů.

Profesionální strážce během výkonu své služby může ochraňovat osoby, majetek či objekty. Prioritou číslo jedna je zajistit bezpečnost v objektu či ochránit klienta před násilím či jiném poškození osoby. V rámci bezpečnostních služeb se ostraha dělí podle předmětu a vykonavatele.

Přečíst více

Fyzická ostraha objektu.

Ostraha objektu během své služby střeží bezpečnost v objektu, což je především preventivní opatření, které má zamezit výskytu škod na majetku či finančních ztrát.

Přečíst více

Bezpečnostní opatření.

Při zajištění osobní bezpečnosti strážci či ochránci, je dobré zajistit si i bezpečí Vašich počítačů či prostor, které by mohly být narušeny nechtěnými posluchači.

Přečíst více

Zaměstnanci bezpečnostní agentury Život.

Bezpečnostní agentuře, jak je ze samotného názvu jasné, jde o různé druhy zabezpečení. U bezpečnostní agentury Život, můžete využít služeb profesionálních ochránců osob, strážců objektů či služeb zaměstnanců recepce a spoustu dalších bezpečnostních služeb.

Přečíst více

Osobní ochránci pro Vaše bezpečí.

Bezpečnostní agentura Život ochraňuje své klienty ve dne, v noci. Snažíme se přinést pocit bezpečí a jistoty do Vašeho života skrze kvalifikované, školené a zkušené ochránce.

Přečíst více

Bezpečnost práce dnes.

Důležitou součástí bezpečnostních služeb je zajistit bezpečnost práce a ochranu zdraví. Nejedná se tedy pouze o ochranu osob, objektů a majetku.

Přečíst více

Bezpečnostní agentura pro Vás – agentura Život.

Přes dvacet let zkušeností a znalostí jsme nastřádali v naší bezpečnostní agentuře, abychom mohli naplnit veškerá očekávání a přání našich vážených klientů. Ti jsou spokojeni s kvalitou a profesionalitou poskytnutých bezpečnostních služeb bezpečnostní agentury Život.

Přečíst více

Vnitřní zabezpečení ve Vaší firmě.

Ačkoli se zdá, že nebezpečí se vyvarujete profesionálním ochráncem Vaší osoby, či strážci zajistíte bezpečnost v objektu, tak také existuje jistý druh nebezpečí díky technice a to od Vašich zaměstnanců.

Přečíst více

Ochránci z minulosti.

Bodyguardi se stali důležitou součástí pro zajištění bezpečnosti význačných či známých osobností, ale také „běžných“ občanů, kteří se prostě jen bojí o své bezpečí či bezpečnost svých blízkých. Ale jak to bylo z bezpečnostní ochranou dříve a kde se tu vůbec vzala?

Přečíst více

Recepční služby od Života.

Bezpečnostní agentura Život svým klientům poskytuje recepční služby, ale také služby spojené s chodem vrátnice. Jedná se o důležitý bezpečnostní prvek, jelikož přes vrátnici či recepci prochází velké množství lidí a proto je zde nutné zabezpečení.

Přečíst více

Konec skrytým odposlechům.

Bezpečnostní agentura Život pro Vaše bezpečí poskytuje mimo jiné také odhalování skrytých odposlechů, které mohou snadno poškodit Váš pracovní i soukromý život.

Přečíst více

Neustále se zdokonalujeme.

V naší bezpečnostní agentuře Život pracují odborníci s dlouholetou praxí. Zároveň se naši zaměstnanci neustále vzdělávají ohledně bezpečnostních služeb. Vše pro Vaši spokojenost a bezpečí.

Přečíst více

Pro klidný průběh akce.

Pořadatelské služby bezpečnostní agentury Život slouží k zabezpečení společenských akcí, které zakládáme na více než dvacetiletých zkušenostech z oboru bezpečnosti

Přečíst více

Protipožární prevence.

Do oblasti bezpečnostních služeb se řadí nejenom ochrana osob, majetku či objektů, ale také protipožární ochrana či bezpečnost práce.

Přečíst více

Zajištění bezpečnosti v objektu.

Možností, jak docílit bezpečnosti ve Vašem objektu existuje hned několik. Můžete využít lidské ochrany ve formě fyzické ostrahy, technické ochrany, perimetrické ochrany, mechanické zábrany či elektrických zabezpečovacích systémů. Dnes se zaměříme na technickou ochranu objektu.

Přečíst více

Osobní ochrana lidí.

Bezpečnostní agentura Život se věnuje mimo jiné také osobní ochraně osob. Rovněž je u nás možné využít různé typy zabezpečení objektů či budov, ale také se věnujeme protipožární ochraně a podobně.

Přečíst více

Zabezpečovací kamerové systémy.

Zajistit si bezpečí byl od pradávna jeden z hlavních cílů lidí. Postupem času lidé začali při zajišťování bezpečnosti využívat dostupné technologie. Především se jedná o kamery či alarmy, které doplňují služby ochránce.

Přečíst více

Jsme tu pro Vás.

Vaše bezpečnostní agentura Život je tu vždy pro Vás. Chceme pro Vás jen to nejlepší, proto se neustále vzděláváme a učíme novým věcem z oblasti bezpečnostních služeb, abychom Vám poskytli kvalitní fyzickou ochranu, ostrahu či zabezpečení Vašeho objektu.

Přečíst více

Fyzický ochránce objektu.

Během zajišťování bezpečnosti objektu je důležité zajistit nejenom vnější bezpečnost za pomoci fyzické ostrahy, ale také bezpečnost uvnitř objektu. Jak vypadá zajištění bezpečnosti uvnitř objektu?

Přečíst více

Vnitřní zabezpečení.

Jistě Vás už nejednou napadlo, zda Vaši zaměstnanci plně využívají svou pracovní dobu ve Váš prospěch. Pokud máte jakékoli pochybnosti o bezpečnosti Vašich investicí, pořiďte si monitorovací aplikaci, která Vám zajistí bezpečí a loajalitu zaměstnanců. Nestačí totiž zajistit Vaše počítače proti různým počítačovým virům, ale je třeba si ohlídat i vlastní zaměstnance.

Přečíst více

Ochrana a bezpečí pro každého.

Fyzická ochrana ve formě profesionálních strážců se stala běžnou záležitostí, především u vysoce postavených politicky či společensky významných osob, které se tak snaží minimalizovat ohrožení svého zdraví či života.

Přečíst více

Kvalitní bezpečnostní služby.

V bezpečnostní agentuře klademe velký důraz na profesionalitu a kvalitu služeb, které poskytujeme. U nás získáte zkušené ochránce osob, ale také školené strážce objektů či pracovníky recepce i vrátnice.

Přečíst více

100 % bezpečnost!

Nejen, že je důležité chránit si svou fyzickou bezpečnost například skrze profesionálního ochránce či monitorovacích kamerových systémů a alarmů, ale také je důležité si zabezpečit svou mentální či intimní bezpečnost v kanceláři nebo počítači.

Přečíst více

Vítejte!

Profesionální ochránci se starají nejenom o bezpečnost svých svěřenců a jejich blízkých. Také jsou součástí pořadatelského týmu při společenských akcích, kde zařizují klid, pořádek a bezpečnost. Mimo jiné mohou být součástí Vaší recepce či vrátnice.

Přečíst více

Bezpečnostní agentura Život.

Obor zabývající se bezpečností je značně široký, stejně jako pojem bezpečnost, který obsahuje velké množství různorodých aktivit spojených s bezpečností. Bezpečnostní agentura Vám může nabídnout služby od ochrany osob, hlídání či ostrahy veřejných i soukromých objektů až po monitoring počítačů.

Přečíst více

Ochrana zdraví v průběhu práce.

Během vykonávání své pracovní náplně je mnoho lidí ohroženo přímými hrozbami, kterých si jsou vědomi a dávají si na ně proto pozor. Ale! Existuje mnoho skrytých hrozeb ohrožujících zdraví zaměstnavatelů, zaměstnanců či návštěvníků objektu. Proto je důležité svěřit ochranu a bezpečnost do rukou profesionálů, kteří Vám ji zajistí.

Přečíst více

Historie bodyguardů.

Důležitost bezpečnosti lidu, ale především panovníků a důležitých osob pro společenství, přetrvalo přes všechny systémové změny. V dnešní společnosti se zajištění bezpečnosti ujaly bezpečnostní agentury a jejich profesionální ochránci, strážci či bodyguardi.

Přečíst více

Chráníme své klienty.

Pro své klienty chceme to nejlepší a věnujeme jim veškerou naši pozornost. Rádi vyhovíme jejich požadavkům a zabezpečíme, jak osoby, budovy, objekty, ale zajistíme i pořádek během společenské události. Pomůžeme Vám také v otázce bezpečnosti práce ve Vaší firmě. 

Přečíst více

Bezpečnost na Vaší akci.

Jednou z hlavních služeb, které poskytuje naše bezpečnostní agentura Život, je pořadatelská služba. Jedná se o bezpečnostní službu, při které na Vaší akci dohlíží na bezpečnost jeden či více ochránců.

Přečíst více

Ochránce a jeho šatník.

Profesionální ochránce má jeden prostý, ač vůbec ne jednoduchý úkol – zajistit bezpečnost svého klienta v jeho přirozeném prostředí, kde se běžně vyskytuje. Stejně jako se liší místa a okolnosti výkonu ochrany klienta, tak se liší i uniformy, které mají naši strážci na sobě.

Přečíst více

Střežení prostor.

Ostrahu v hlídaném objektu provádí kompetentní profesionální ostraha, která velmi dobře funguje jako preventivní opatření proti možnému poškození či odcizení majetku. Ostraha objektu je prvním krokem k zajištění bezpečnosti Vašich prostor.

Přečíst více

Odhalování skrytých odposlechů – pro Vaše bezpečí!

Odhalování odposlechů či skrytého monitoringu počítačů a sítí je zajišťováno speciálními programy, ale i různými hardwary. Hlavním cílem těchto programů je nalézt „špionážní“ systémy a následně je odstranit pro zvýšení bezpečnosti klienta. 

Přečíst více

Recepční služby na míru.

Bezpečnostní agentury se věnují nejen aktivní ochraně osob či objektů, ale také velmi často svým klientům nabízejí recepční služby, kterými své bezpečnostní služby doplňují.

Přečíst více

Bodyguard – Vaše jistota.

Jednou ze služeb nabízených bezpečnostní agenturou je osobní ochrana ve formě bodyguarda, což je značně zodpovědná pozice, na které nemůže být jen tak někdo. Kdo se tedy může stát ochráncem druhých a co musí zaručeně umět?

Přečíst více

Bezpečné pracoviště.

Bezpečnostní agentura Život Vám zajistí nejenom osobní ochranu, ostrahu objektu, ale také Vám pomůžeme při zajištění bezpečnosti práce na pracovišti.

Přečíst více

Bezpečnost nejen pro VIP!

Nezajímá nás, jak moc jste známí. Jediné co nás opravdu zajímá je zajištění Vašeho bezpečí i osob Vám blízkých, proto Vás bude vždy hlídat náš profesionální ochránce.

Přečíst více

Fyzická ostraha hraje prim!

Jednoduše řečeno, fyzická ostraha se stala jedním z nejvíce užívaných bezpečnostních artiklů k ochránění veřejných i soukromých prostor. Zvýšení účinností této bezpečnostní služby v zásadně narůstá při využití nových bezpečnostních technologií.

Přečíst více

Odhalení nežádoucích aktivit.

Monitoring počítačů je hojně používaná forma kontroly pracovní činnosti zaměstnanců. Díky jednoduchému programu si zajistíte snížení počtu lenochů u Vás ve firmě.

Přečíst více

Ze života bezpečnostní agentury Život.

Naše bezpečnostní agentura Život existuje již více než 20 let. Během této doby jsme získali cenné zkušenosti ze všech oblastí bezpečnosti. Proto svým klientům můžeme nabídnout plně profesionální bezpečnostní služby.

Přečíst více

Ochrana před požárem.

Řádné dodržování bezpečnostních směrnic je důležitou součástí protipožární ochrany, která má za cíl zabezpečit pracovní prostředí před vznikem požáru a v případě jeho vzniku zajistit lidem bezpečný odchod z budovy.

Přečíst více

Osobní ochránce Vašeho života.

Bodyguard je při osobní ochraně klíčovým prvkem, který má hlavní zásluhu na úspěšně provedené akci. Tedy, že bude hlídaný klient v bezpečí až do konce sjednané služby.

Přečíst více

Návštěvníci akce v bezpečí.

Při plánování společenské akce by správní pořadatelé neměli opomenout sjednat profesionální ostrahu pořádku a samozřejmě také zajistit bezpečí všech účastníků.

Přečíst více

Osobní ochrana zajistí pocit bezpečí i Vám!

Profesionální osobní ochránce působí jako fyzická ochrana svého klienta, kterého má chránit před útokem či hrozbou z vnějšího prostředí. Jedná se o velmi zodpovědnou funkci, proto strážcem musí být psychicky i fyzicky zdatný jedinec, který má dostatečné vzdělání z oblasti bezpečnosti.

Přečíst více

Zabezpečení z vnějšku.

Ačkoli jsme odborníci na fyzickou ochranu osob, majetku, objektů, tak se také rádi staráme o zabezpečení objektů našich klientů. Zde ke své práci využíváme nejmodernější technologie, z nichž nejznámější a nejpoužívanější jsou kamerové systémy a různá další elektronická zabezpečovací zařízení.

Přečíst více

Nechtění posluchači.

Máte rádi své soukromí a chcete si pečlivě střežit svá tajemství? Pokud je odpověď ano, jistě oceníte program detekce a lokalizace odposlechů – BE SAFE, který Vám rádi (téměř) kdekoli zajistíme.

Přečíst více

Ohlídáme i Vaše nemovitosti!

Pro své klienty zajišťujeme bezpečí více než dvacet let. Spolu s jejich ochranou jim i rádi ohlídáme jejich nemovitý majetek, objekty. Spokojenost našich klientů je totiž naší prioritou.

Přečíst více

Zapáleni pro vaši ochranu před ohněm.

Jste zapáleni pro svou práci či firmu? Rozhodně buďte i nadále, ale o to více dbejte opatrnosti v oblasti požárů, protože i z malých jisker může vzniknout ohromný požár. Raději se přijďte poradit k odborníkům, kteří se postarají o zabezpečení vašeho objektu před nevítaným ničitelem - požárem.

Přečíst více

Práce v bezpečnostní agentuře.

V naší bezpečnostní agentuře Život pracují odborníci, kteří mají několikaletou praxi právě z oboru bezpečnosti. Zároveň se naši zaměstnanci neustále rozvíjejí a jsou vzděláváni na různých kurzech, účastní se seminářů a podobně.

Přečíst více

Strážní uniforma.

Strážce je profesionál, který během výkonu své práce zajišťuje bezpečí svého klienta či uvnitř skupiny lidí, anebo hlídá objekt před poškozením či znehodnocením. Ať tak či tak, vždy má na sobě strážní uniformu, mimo případů, kdy má být ochránce součástí davu. 

Přečíst více

Máte přehled?

Máte přehled o tom, jakou aktivitu vykonávají Vaši zaměstnanci ukrytí za svými monitory? Pracují? Lelkují? Obojí se těžko prokazuje. Zvlášť když při Vašem příchodu stačí jeden rychlý, přesný klik a hned zaměstnanec pracuje. Tedy alespoň navenek. Jednoduchým a funkčním řešením je monitoring počítačů, který zachycuje procesy vykonávané na počítači.

Přečíst více

Bezchybný průběh akce!

Lidé, kteří se věnují pořádání veřejných i soukromých společenských akcí, využívají při přípravě, ale především při provedení, bezpečnostních pořadatelských služeb. Díky bezpečnostní agentuře, tak mají zajištěný profesionální ostrahou klid, pořádek a mohou si být jisti, že všichni účastníci budou na jejich akci v bezpečí.

Přečíst více

Střežíme Vaše bezpečí.

Osobní stráž je vždy ve střehu a snaží se předvídat a posléze i zabránit případnému ohrožení zdraví a života klienta. Naši klienti mohou od naší agentury i strážců očekávat maximální vstřícnost, nasazení i profesionalitu ve všech ohledech.

Přečíst více

Račte dál!

Specializujeme se na ochranu osob, hlídání objektů i majetku. Spolu s tím pro Vás zajišťujeme recepční a informační služby, díky kterým máte sledovaný pohyb osob do budovy i z ní, ale také můžete skrze osobu recepčního informovat návštěvníky podle Vašeho přání.

Přečíst více

Bezpečné pracoviště.

V práci číhá spousta nástrah a nebezpečí. Ne všem se lze úspěšně vyhnout, ale spousta z nich se dá minimalizovat správným dodržováním pokynů o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (BOZP). Ale jak na to?

Přečíst více

Osobní ochránce.

Osobní strážce musí fungovat jako ochranný štít mezi klientem a útočníkem či hrozbou. Strážcem může být pouze kompetentní, fyzicky i psychicky zdatná osoba se vzděláním zapadajícím do oboru bezpečnosti práce.

Přečíst více

Vnější ochrana. Ochrana objektů.

Fyzická ostraha objektů je jednou z nejvíce využívaných služeb, které bezpečnostní agentury svým klientům nabízejí. Jedná se o službu, kdy daný objekt stráží fyzická osoba či osoby a zajišťují zde klid pořádek před případnými útoky zvenčí.

Přečíst více

Za zavřenými dveřmi.

Technologické výdobytky nám pomáhají v práci, ale občas i práci zpomalují či výsledky zhoršují. Především jde o všestranný internet, na kterém je k mání snad úplně vše. Jenže jak se ochránit před prokrastinujícími zaměstnanci? Jednoduchým a efektním řešení je zařídit si monitoring zaměstnaneckých počítačů. 

Přečíst více

Buďte v obraze.

Nejen, že zajišťujeme fyzickou ochranu osob, majetku, subjektů, ale také obstaráváme ve spolupráci s novými technologiemi do objektů kamerové systémy a různá elektronická zabezpečovací zařízení.

Přečíst více

S námi jste v bezpečí. I Váš majetek.

Zkušení profesionálové se starají o své klienty, které střeží jako oko v hlavě. Zároveň s tím se postarají také o zabezpečení hmotného či nehmotného majetku jejich klientů. Téměř vše záleží na požadavcích a přáních klienta.

Přečíst více

Předcházejme požárům!

Ačkoli se zdá, že veškerá nebezpečí z většiny zaměstnání i domácností vymizela, není to tak úplně pravda. Stále existuje velké množství příčin vzniku ohně, který následně ohrožuje lidské zdraví i majetek. Proto je dobré vzniku tohoto nebezpečného živlu předcházet a to právě v rámci protipožární ochrany.

Přečíst více

Žádní nezvaní posluchači.

Dnešní technologická doba spolu se spoustou ulehčení skrývá i spoustu nástrah. Jednou z nich jsou i skryté odposlechy, které tak narušují soukromí. Řešením je tyto tajné zvědy nalézt a zneškodnit, což Vám rádi zařídíme.

Přečíst více

Fyzická ostraha Vašeho majetku.

Bezpečnostní agentura Život pro Vás zajistí vnitřní a vnější fyzickou ostrahu Vašich objektů a tím samozřejmě zabezpečí Váš majetek. Naši ochránci jsou Vám zárukou dostatečného zabezpečení objektu, do kterého nevnikne žádná nekompetentní osoba, ale také Vám nebude nic odcizeno.

Přečíst více

My, bezpečnostní agentura Život.

Již několik desítek let se naplno věnujeme službám z oblasti bezpečnosti majetku, objektu i osob. Během působení v oboru jsme získali spoustu cenných zkušeností, díky kterým Vám můžeme zajistit naprosto profesionální a kvalitní služby.

Přečíst více

Prosím, vstupte!

Naše služby provádíme s maximální péčí, profesionálním přístupem a vysokou kvalitou, především pro Vaši a klientovu spokojenost. Proto také nabízíme ke klasickým bezpečnostním službám i služby informační a recepční, které můžete využít například ve vchodu do budovy.

Přečíst více

Bezpečí na pracovišti je priorita.

V dnešní době se skrývají nebezpečí kdekoli. A právě proto pro Vás poskytujeme služby z oblasti bezpečnosti. Jedná se o ochranu osob, majetku i objektů, ale také Vám poradíme, jak zabezpečit Vaše pracoviště pro zaměstnance, ale i občasné návštěvy.

Přečíst více

Ochrana za každého počasí.

Zajistit bezpečí a klid, ať je léto nebo zima, to je práce pro naší ochranku. Prioritou je zajištění pohodlí a bezpečí klienta, jeho majetku a různých objektů. Samozřejmostí při výkonu této služby je naprostá profesionalita a vysoká kvalita poskytované služby podle klientova přání.

Přečíst více

V bezpečí.

Mezi služby, které poskytují bezpečnostní agentury, jednoznačně patří i pořadatelské služby. V rámci těchto služeb získají organizátoři akce kontrolu a přehled nad lidmi, kteří jsou součástí dané události, a mohou tak zaručit veškerý komfort a bezpečí všem účastníkům.

Přečíst více

Šéf musí mít přehled.

Monitoring zaměstnaneckých počítačů je jednou z účinných forem, jak se vyvarovat lelkování a zahálce v práci. Vedoucí pracovník či zaměstnavatel získá konkrétní představu o chování svého podřízeného či zaměstnance během pracovní doby na internetu, ale například i při tiskových úlohách.

Přečíst více

Kdo je to budyguard?

Bodyguard je fyzickým štítem a ochranou svého svěřence, kterého brání před možným vnějším i vnitřním útokem. Sám ochránce nejen, že odráží možné útoky, ale především by jim měl umět předcházet a vyvarovat se jim, aby byl jeho klient v co největším bezpečí. 

Přečíst více

Ochrana objektů.

Nejen, že Vám zajistíme bezpečí, ale také se postaráme o zabezpečení Vašeho majetku. Nikdo jistě nestojí o své pečlivě nastřádané jmění přijít, a proto spolu s našimi zaměstnanci strážíme Vás movitý majetek. 

Přečíst více

S námi Vás oheň nezachvátí!

Důležitou součástí bezpečného pracoviště je protipožární ochrana. Ta pomáhá předcházet vzniku požárů a zároveň při vzniku požáru zajistit bezpečný odchod pracovníků z místa nehody.

Přečíst více

Kryjeme Vám záda.

Ne všichni mají předpoklady stát se profesionálním a kvalitním strážcem druhých. Povolání ochránce je velmi zodpovědnou činností, kterou mohou vykonávat pouze dostatečně kvalifikované, vzdělané a zkušené osoby.

Přečíst více

Vaše starosti na naši hlavu!

Pořadatelé různých společenských akcí hojně využívají bezpečnostních pořadatelských služeb. Zajistí tak na své události klid, pořádek, ale především bezpečí samotných účastníků i pořadatelů. 

Přečíst více

Recepční služba

Recepční služby bývají častou součástí služeb, které poskytují bezpečnostní agentury. Recepční má za úkol kontrolovat vstupy a výstupy z objektu podle pokynů klienta.

Přečíst více

Ochráníme Vás…naším vlastním tělem!

Strážce má za jediný a primární úkol, se postarat o bezpečnost svého klienta i jeho majetku. Tyto služby zajišťují pouze zdatné a kvalifikované osoby, které splňují pouze někteří jedinci.

Přečíst více

Bezpečnost a zdraví především.

V práci mohou potkat pracující různá úskalí, která se pojí s výkonem jejich činnosti. Proto v rámci bezpečnosti a ochrany zdraví při práci se snažíme těmto situacím předcházet.

Přečíst více

Vidíme tě, zloději!

V rámci nových technologií v agentuře Život využíváme k fyzické, profesionální ostraze bezpečnostní kamery. Kamery jsou často propojeny s detektorem pohybu. Pořízením tohoto bezpečnostního zařízení tak preventivně předcházíte potencionálním útokům kriminálníků.

Přečíst více

Kdo? Co? A jak hlídá?

Fyzická ostraha ochraňuje movitý, nemovitý majetek, ale také osoby. Nejedná se pouze o ochranu známých osobností, ale o ochranu kohokoli, kdo má strach o svou osobu či rodinu. Nemusíte se tak bát, bezpečnostní agentura Život Vám tyto služby zajistí.

Přečíst více

Ochrana majetku a osob

Zabezpečení Vašeho majetku či Vaší osoby zajišťují plně kompetentní a zkušení strážci. Tito hlídači jsou schopni zajistit veřejné či soukromé budovy a již jen přítomnost strážce pomáhá předcházet krizovým či ohrožujícím situacím. 

Přečíst více

Internet jako pomocník nebo narušitel?

Monitoring počítačů užívají zaměstnavatelé či vedoucí pracovníci k sledování činnosti počítačů jejich podřízených. Hlavním smyslem této služby je, aby se lidé ve své pracovní době věnovali pouze práci a nikoli svým zálibám a koníčkům. Díky sledování činnosti zaměstnanců docílíte zvýšení efektivity a stávající produktivity jejich práce.

 

 

Přečíst více

Prevence, která Vás ušetří spousty starostí…

Protipožární ochrana je součástí služeb z oboru bezpečnosti. Hlavním cílem je předcházet vzniku požáru, který může ohrožovat, jak lidské životy, tak majetek lidí. V případě vzniku je pak základní prioritou evakuovat osoby z dosahu ohně.

Přečíst více

Ostraha pro všechny a všechno!

Hlavním úkolem ostrahy je zajistit bezpečnost pro svého klienta či střežený objekt. Jedná se tedy o velice odpovědnou činnost. Tu mohou poskytovat pouze kvalifikované a profesionálně kompetentní osoby, které musí splňovat různá kritéria.

Přečíst více

Agentura Život

Bezpečnostní agentura Život je poskytovatelem služeb z oblasti bezpečnosti osob, majetku, objektů. Za naší činností stojí dlouhodobá praxe a spousta zkušeností z terénu. Proto je schopná poskytnout svým zákazníkům profesionální služby.

Přečíst více