V rámci bezpečnostních služeb pro Vás nabízíme možnost kontroly Vašich prostor před štěnicemi či jinými odposlechovými zařízení. Mimo jiné Vám zajistíme osobní bezpečnost skrze naše strážce a ochránce, ale také Vám zabezpečíme Vaše prostory

Při odhalování a nalezení odposlechů používáme program BE SAFE, který svým názvem směřuje k bezpečnosti a zajištění soukromí našich klientů. Primárně tento bezpečnostní program pomáhá odhalit aktivní či neaktivní zařízení skrytých odposlechů, které se mohou v konkrétních prostorách nacházet. Aktivní odposlechová zařízení nalezneme díky kontrole radiového spektra v místnosti, která je zabezpečována. Při této bezpečnostní práci využíváme spektrální analyzátory a lokátory radiového pole, které nás dovedou k cíli. Neaktivní odposlechová zařízení (štěnice, mikrofony apod.) hledáme za využití detektory nelineárních přechodů, které odhalí jakoukoli nechtěnou polovodičovou součástku, která může být i zabudovaná ve vybavení místnosti. Součástí prohlídky je nejen hledání odposlechu za využití technických pomůcek, ale také prohledání prostor naším profesionálním bezpečnostním pracovníkem, který zkontroluje prostory, síťové vedení či telefonní zásuvky. Takže Vaše prostory budou v bezpečí, stejně jako budete v bezpečí i Vy s našimi strážci za zády. 

Bezpečnostní agentura Život Vám chce zajistit Vaše maximální bezpečí a spokojenost. Proto budeme rádi, když přijdete k nám a my Vám navrhneme bezpečnostní řešení na míru.

Vaše bezpečnostní agentura Život