Ochrana před odposlechovými zařízeními je především prohlídkou specializovaného pracovníka bezpečnostní agentury Život, který detekuje a nalezne případná odposlechová zařízení a zajistí tak bezpečnost ve Vašich prostorách.

Samotný bezpečnostní proces vyhledávání odposlechů se skládá z různých praktických činností a měření, která vedou k odhalení nechtěného odposlechu. Během fyzické kontroly prostor dochází k hledání speciálních odposlechovým přístrojů,  která mohou přenášet obraz, zvuk či data z daných prostor. Při měření se užívají již speciální přístroje, které umí zachytit signály, které štěnice či odposlechy vydávají. Tím je lokalizovat a získat pro Vás zpět cenné bezpečí. Zabezpečovaný prostor může být kontrolován také termokamerou, která umí nalézt zařízení, která jsou na první pohled skrytá. Ta se mohou nacházet ve zdech, stropech, podlahách, nábytku a podobně. 

Službu detekce odposlechu či štěnic můžete využít ve svém osobním i pracovním životě. V rámci Vaších pracovních povinností Vám zajistíme bezpečnou kancelář, ve které budou všechny Vaše pracovní hovory v bezpečí a nedostanou se k nechtěným třetím posluchačům. A ve Vašem domově bude vše v bezpečí a Vaše soukromí zůstane pouze Vaší záležitostí a za zdmi Vašeho domu či bytu.

Pokud toužíte po větším bezpečí než po pouhé detekci odposlechových zařízení, tak můžete využít bezpečnostních služeb našich osobních ochránců či ochránců majetku a objektů.

Vaše bezpečnostní agentura Život