Sehnat kvalitní, spolehlivé a vstřícné recepční či obsluhu informačního pultu není nic jednoduchého. Z tohoto důvodu Vám v naší bezpečnostní agentuře Život nabízíme profesionály v obsluze recepce či vrátnice. Najdete u nás však i strážce, ochránce, bodyguardy, kteří zajišťují bezpečnost osob, majetku i objektů.

Recepce či informační místo bývá zpravidla zřizováno jako základní informační bod nejen pro zaměstnance společnosti, ale také návštěvníky objektu. Obsluha recepce může v rámci své pracovní doby obsluhovat telefon, předávat informace příchozím osobám, přebírat korespondenci, zapisovat návštěvy, přijímat či vydávat klíče a čipové karty a další z mnoha činností, které v rámci této služby nabízíme, záleží především na Vašich přáních a konkrétní pozici. Službu na recepci či informačním místě je možné zajistit po celý den, tedy i v noci. Během noci je tato služba často doplněna o hlídání ze strany zkušených strážců či sledování bezpečnostních kamer v objektu.

Nechejte si svou společnost zabezpečit zvenku, ale zároveň udělejte na recepci dobrý dojem profesionálním a vstřícným recepčním. Rádi Vám pomůžeme se všemi službami týkajícími se bezpečnosti.

Vaše bezpečnostní služba Život