Moderní technologie se staly běžnou součástí komunikace a všichni s ní každodenně spolupracujeme a užíváme si jejích benefitů. Ne vždy je však pokrok pouze zlepšením a zjednodušením lidského života. V případě odposlechových zařízení je narušeno soukromí a bezpečnost jednotlivců, rodin, ale také velkých společností. Zajímá Vás, jak se můžete bránit?

Jste sami doma nebo ve své kanceláři, v klidu a otevřeně hovoříte do svého mobilního telefonu. Myslíte si, že jste v bezpečí. Jenže opak může být pravdou. Existuje velké množství různých typů odposlechových zařízení, která mohou mít mnoho podob. Naštěstí však existuje detekce a lokalizace odposlechových zařízení a jiných monitorovacích přístrojů. K nalezení odposlechů stačí přizvat profesionála třeba od naší bezpečnostní agentury Život, který ve spolupráci s počítačovým programem odhalí a lokalizuje štěnice, drátové mikrofony a další narušitele Vašeho bezpečí. Bez tohoto přístroje je téměř nemožné odposlech (především kvůli jeho velikosti) najít. Proto pokud máte sebemenší podezření, že u Vás není úplně bezpečno, tak není nic jednoduššího než přijít k nám, kde Vás rádi Vašich problémů zbavíme a zajistíme Vám čistý prostor od štěnic u Vás doma či kanceláři.

Mimo detekce odposlechů se věnuje naše bezpečnostní agentura také ochraně osob, majetku a objektů, které pro Vás strážíme ve dne i v noci.

Jsme Vaše bezpečnostní agentura Život a jsme tu pro Vás.