Hlídání a sledování aktivity na počítačích je jednou z nejčastěji používaných forem kontroly nad pracovní náplní zaměstnanců, kteří jsou díky monitorovacímu programu neustále pod Vaším dohledem.

Bezpečnostní služba týkající se monitoringu je ochranou především zaměstnavatele před zahálčivými zaměstnanci, kteří počítač a internet mohou používat k jiným než pracovním povinnostem. Díky tomuto chování může zaměstnavatel přicházet o finanční prostředky, ale také o úsilí věnované školení, kvalifikaci pracovníků, kteří pak své schopnosti nedostatečně využívají. Sledování pracovní činnosti je bez bezpečnostního monitorovacího programu značně náročné, téměř až nemožné, když jsou zaměstnanci ukrytí za monitory svých počítačů. Monitoring počítačů však přináší aktuální informace, jaká činnost je na jakém počítači prováděna, jaké internetové servery jsou navštěvovány a podobně. Dále se také dá zjistit a následně kontrolovat tiskové aktivity z počítačů. Díky této moderní technologické pomůcce získáte kontrolu nad činností zaměstnanců, ať již je budete dozorovat ze své kanceláře či z pohodlí domova. Aktuální informace z monitoringu je totiž možné sledovat online na internetu, což je jednou z nesporných výhod monitorovacího programu.

Zajistěte si bezpečnost na pracovišti nejen pravidelnými bezpečnostními školeními BOZP, kontrolou prostoru, hlídáním objektu strážci, ale také mějte pod palcem počítačový svět své firmy.

Jsme Vaše bezpečnostní agentura Život.