Agentura Život byla založená počátkem 90. let minulého století panem Jiřím Machem. V současnosti poskytuje široké spektrum bezpečnostních služeb od ochrany osob, majetku či objektů až po pořadatelské a recepční služby.

Ochraně osob a bezpečnostním službám se věnujeme již více než 20 let, takže za celou dobu našeho působení sesbírali velké množství zkušeností, které nám pomáhají zajistit maximální bezpečí pro naše klienty. Jednou z našich nabízených služeb je fyzická ostraha objektů, majetku a osob. Zároveň Vám naši strážci mohou také pomoci se zajištěním bezpečnosti v rámci pořadatelské služby. Pro bezpečnost v objektu, ale i u vás doma slouží kamerové systémy a alarmy, které velmi dobře doplňují fyzickou ostrahu. Firmám můžeme nabídnout nejen ochranu jejich objektu a majetku, ale také recepční a informační služby, které vykonávají zkušení profesionálové. Pro vedoucí pracovníky a zaměstnavatele nabízíme monitoring počítačů, ale také odhalování skrytých odposlechů, které narušují soukromí a bezpečí osob, ale také jimi předávaných informací. Zároveň Vám ve firmě pomůžeme a poradíme ohledně BOZP a požární ochrany.

Veškeré výše zmíněné služby je možné mezi sebou libovolně kombinovat a propojovat, aby bylo Vaše bezpečí maximálně zajištěno a byli jste spokojení.

Bezpečnostní agentura Život