Odposlechová zařízení jsou v dnešní době snadno dostupné prostředky k získávání informací. Účinným opatřeným proti nechtěným zařízením je důkladné prohlédnutí prostor a to jednak profesionálním ochráncem, ale také za využití moderních technologií.

Odposlouchávací zařízení jsou negativním produktem technologií, jejichž cílem je nelegální získání informací, ke kterým by se jinak jeho iniciátoři nedostali. Tato zařízení jsou velmi malá, a proto při běžném pohybu v prostoru nemáte šanci zařízení objevit. I pro profesionálního, zkušeného ochránce bezpečí je nemožné některé typy zařízení objevit pouze při fyzické prohlídce prostoru. Proto existuje také zařízení, které pomůže detekovat případná odposlechová, nahrávací zařízení. Odposlouchávací zařízení jsou následně odstraněna, ať již se jedná o aktivní zařízení nebo již nefunkční prvky. Nejen že je možné odposlouchávat Vaše rozhovory, ale také můžete být sledováni ukrytými kamerami.

Nikdo si nepřeje být sledován a mít ohrožené soukromí. Proto v případě podezření odposlechu či sledování kamerou je dobré se obrátit na profesionály z oblasti bezpečnostních služeb, který Vám prostor vyčistí a dopřejí Vám tak bezpečí.

Jsme tu pro Vás, ať již se jedná o odhalování skrytých odposlechů, ale také o osobní ochranu či ostrahu majetku a objektů.

Jsme bezpečnostní agentura Život.