Nejen že se věnujeme osobní ochraně, hlídání majetku i objektů, ale také Vám pomáháme zajistit ochranu proti požáru, který může vzniknout z nedbalosti či nešťastnou shodou náhod.

Protipožární prevence je součástí bezpečnosti práce a jedná se o technická a organizační opatření, která mají ochránit lidi i majetek před ničivým požárem. V rámci legislativy České republiky má každý občan povinnost se vyvarovat tomu, aby založil požár. Proto je dobré v rámci větší společnosti či firmy nechat zajištění bezpečnosti na profesionálech, kteří mají s ochranou proti požáru mnoho zkušeností. Nutnou součástí vybavení zabezpečovaného objektu je dostatek protipožárních přístrojů, hydrantů, ale také výrazné označení míst, kde se tato bezpečnostní technika nachází. Dále je nutné tyto přístroje pravidelně kontrolovat a opravovat, aby byly vždy připraveny ochránit místo před požárem. Nutností pro zabezpečení objektu je také zajištění nouzových východů a cest, které budou neustále volné a k dispozici. Toto jsou pouze nejzákladnější opatření, která slouží k zajištění bezpečnosti a ochraně proti ohni či jeho případným vznikem. Samozřejmostí ve firmách je také pravidelné školení pracovníků ohledně chování v případě vzniku ohně, ale především jak se tomuto případu vyhnout.

Chcete zajistit právě na Vašem pracovišti maximální bezpečnost a snížit tak riziko vzniku požáru? Stačí kontaktovat naši bezpečnostní agenturu a my Vám rádi pomůžeme, poradíme či zařídíme případné náležitosti týkající se protipožární ochrany, ale také ochrany osob, střežení objektu či hlídání majetku.

Bezpečnostní agentura Život.