Naši strážci i ochránci jsou naprostí profesionálové, kteří se starají o bezpečí klienta, ale také hlídají objekty či majetek.

Naši strážci nosí při výkonu bezpečnostní služby pracovní uniformu, pokud není přání klienta mít ochránce v civilním oděvu. Ta se samozřejmě liší v případě muže a ženy, kdy je provedení uzpůsobené anatomické stavbě těla jednotlivých pohlaví. Dále je pak vše v rukou našeho klienta. Ten si může zvolit, jaký typ uniformy bude jeho ochránce mít vzhledem ke konkrétnímu nastavení bezpečnostní služby. Na výběr má mezi klasickou pracovní uniformou, anebo společenskou úpravou uniformy. Obě tyto uniformy se pyšní znakem naší firmy a bezpečnostními i společenskými prvky.

Rádi pracovní oblečení přizpůsobíme konkrétní bezpečnostní službě či pořadatelské službě, abyste byli vždy maximálně spokojeni. Strážci, ochránci, recepční, obsluha vrátnice – variabilita našich bezpečnostních pozic je veliká a my Vám rádi ušijeme bezpečnostní službu na míru, stejně jako uniformu našim ochráncům.

Vaše bezpečnostní agentura Život