Bezpečnostní agentura Život se na poli bezpečnostních služeb pohybuje od počátku devadesátých let minulého století. Za dobu svého působení se z malé nejisté agentury stala sebevědomá zkušená agentura s mnoha profesionály, kteří se starají o ochranu a zabezpečení svých klientů.

Naše bezpečnostní služby je možné rozdělit na pět odvětví. V rámci fyzické ostrahy objektů, majetku a osob Vám zajistíme bezpečnost spolu s našimi profesionálními ochránci. Ti jsou pravidelně školeni a vzděláváni, aby byli připraveni zajistit bezpečnost lidí či majetku. Speciální formou ochrany jsou pořadatelské služby, které jsou používány především na větších kulturních a společenských akcích. Druhým odvětvím jsou bezpečnostní kamerové systémy a elektronické zabezpečovací prostředky, které často užíváme pro doplnění fyzické ochrany či ostrahy. Zároveň je možné kamerové systémy či alarmy spojit s recepčními a informačními službami, které jsou třetí oblastí naší působnosti. Obsluha recepce či informací může zajišťovat evidenci vstupů a odchodů osob, ale zároveň sledovat bezpečnostní kamery. Posledním, pátým odvětvím jsou služby protipožární ochrany a bezpečnosti práce. Zde Vám zajistíme bezpečnost na pracovišti a navrhneme správné a především bezpečné řešení Vašeho pracoviště.

Budeme rádi, když se svými požadavky navštívíte právě nás. Společně jistě vymyslíme správné zajištění bezpečnosti na míru Vašim požadavkům.

Vaše bezpečnostní agentura Život