Bezpečnostní agentura Život během své existence získala velké množství zkušenostní s hlídáním objektů nejrůznějšího charakteru.

V rámci fyzické ostrahy majetku a objektů je možné od bezpečnostních agentur nechat zajistit bezpečnost v obchodních domech, supermarketech či v rámci pořadatelských služeb. Základním kamenem pro práci strážce je znalost terénu hlídaného objektu, jelikož vzhledem k jeho charakteristice je připraven bezpečnostní plán a způsob ochrany, tak aby pokryl veškerá možná rizika. Práce strážce v bezpečnostní agentuře je prací velice zodpovědnou, kterou mohou vykonávat pouze kompetentní a spolehlivé osoby. Z tohoto důvodu dbáme na to, aby u nás hlídali a strážili pouze profesionálové v oboru bezpečnosti. Naši pracovníci, v tomto případě strážci, musí mít čistý trestní rejstřík, vzdělání či kurzy týkající se bezpečnostního oboru. Pokud zájemci projdou tímto výběrem a stanou se strážcem, tak musí pravidelně absolvovat školení, výcvikové kurzy či vzdělávací programy, aby byli neustále vzděláváni a rozvíjeni v této odpovědné činnosti.

Ostraha majetku i objektů se stala běžnou součástí dnešních dní. Proto neváhejte a zabezpečte si i svůj objekt právě naší fyzickou ostrahou, kterou poskytují pouze profesionální strážci.

Bezpečnostní agentura Život