Ideální formou, jak si zajistit bezpečnost i zvnitřku firmy a získat přehled o práci svých zaměstnanců, je využití bezpečnostního systému monitoringu počítačů.

Nejen že je důležité zajistit bezpečnost firmy z vnějšku skrze strážné a hlídače objektu či osobní strážce klientů i zaměstnanců firmy, ale také je třeba se zabezpečit firmu zvnitřku. Ale jak? Naše bezpečnostní agentura Život Vám za pomoci bezpečnostního programu pomůže ohlídat také nezodpovědně či nepracující zaměstnance. Díky monitorovacímu programu získáte přehled o aktuálním dění na monitorech Vašich zaměstnanců a jejich aktivitě na internetových stránkách. Zde se totiž skrývá největší nebezpečí, kdy mnoho zaměstnanců neodolá a věnuje se v pracovní době zábavě či svým koníčkům. Tímto zásadním způsobem poškozují svého zaměstnavatele, který platí za nevykonanou práci. Proto byl také vyvinut bezpečnostní program, který Vám, ať již jste v kanceláři či doma, v konkrétním čase ukáže vykonávané aktivity na sledovaných počítačích. Zároveň se také můžete dozvědět, jak často, kdo a k čemu využívá tiskárnu. Díky jednoduchému programu zabezpečíte své finance před parazitujícími, nepracujícími zaměstnanci.

Máte pocit, že se Vaši zaměstnanci věnují ve své pracovní době jiným aktivitám než těm pracovním Pak navštivte naši bezpečnostní agenturu, kde Vám rádi pomůžeme. A nejen v oblasti bezpečnosti firemních počítačů, ale také v oblasti osobní ostrahy, hlídání objektů či majetku. Jsme tu pro Vás.

Vaše bezpečnostní agentura Život.