Zajištění bezpečnosti společnosti můžete docílit skrze osoby ostrahy objektů, osobních ochránců, ale také profesionálem za recepčním pultem.

Důležitost dobrého prvního dojmu je jednou z cest, jak získat sympatie svých klientů a přilákat další. Proto ho nepodceňte a využijte profesionálních služeb našich kvalifikovaných a zkušených recepčních. Takto získáte jistotu, že s Vašimi klienty či návštěvníky bude vždy jednáno profesionálně, ale zároveň mile a vstřícně. Obsluha recepce Vám také zajistí záznamy příchodů, odchodů, vstupů i výstupů do objektů. Může přebírat nejrůznější zásilky, ale také vyřizovat emaily. Mimo jiné může být také součástí zabezpečovacího programu Vaší společnosti, kdy může sledovat bezpečnostní kamerové systémy a spolupracovat tak se svými kolegy, kteří zajišťují bezpečnost v objektu a jeho okolí. Obsluha recepce má pracovní či společenskou uniformu, která koresponduje s vnitřní filozofii hlídané společnosti. Zároveň může být recepční vybaven také znalostí světových jazyků, záleží pouze na Vašich požadavcích.

Rádi Vám zajistíme komplexní zabezpečení Vaší společnosti od ochrany klientů a osob, přes ostrahu objektu po recepční a monitorovací služby. Přijďte k nám a společně vytvoříme ideální zabezpečovací systém na míru Vašim potřebám.

Bezpečnostní agentura Život.