Odposlouchávací zařízení nejsou již součástí akčních hollywoodských filmů, ale v rámci velkých firem či důležitých osob se může objevit případ narušení bezpečnosti společnosti či soukromí.

Osoby pohybující se v businessu či politice si tak musí dávat pozor, nejen před kým jakou informaci ze svých úst vypustí, ale také kde. Ne všechny prostory, ať se tak na první pohled mohou jevit, musí být čisté a bezpečné pro Vaše slova. Pokud máte sebemenší obavy ze strany svých konkurentů, pak se neprodleně obraťte na naši bezpečnostní agenturu Život. Rádi Vám pomůžeme navrátit ztracené soukromí, prohlédnout Vaše prostory a ukončit nekalé praktiky Vaší konkurence. Pro zjišťování odposlechů pracujeme s nejmodernějšími technologiemi, které nám pomáhají odhalit nejrůznější typy odposlechů. Dopřejte si klidné domácí i pracovní prostředí, kde se budete cítit neohroženě a v bezpečí. Většina odposlechů totiž není na první pohled viditelná, a proto je nutná fyzická prohlídka prostoru profesionálním ochráncem, ale také prohlídka s využitím technologii. To vše Vám zaručíme v naší bezpečnostní agentuře Život, kde veškeré služby poskytují profesionální strážci či ochránci, tudíž Vám můžeme zaručit maximální kvalitu našich služeb.

Jsme tu pro Vás a Vaše bezpečí nejen v rámci vnitřních prostor, ale zajistíme bezpečí i z vnějšku objektů či ochráníme určené osoby.

Vaše bezpečnostní agentura Život.