Bezpečnostní agentura Život Vám zajistí bezpečnost vně i uvnitř objektu, pomůžeme se zajištěním protipožární ochrany, ale také Vám poskytneme profesionála za recepční pult.

Setkání tváří v tvář s klientem dělá velmi mnoho a proto zaujměte své návštěvníky dokonalým vystupováním a vstřícností Vašeho recepčního. Zaměstnance naší bezpečnostní agentury, ať již se jedná o recepční, strážce či osobní ochránce, pečlivě vybíráme a pravidelně vzděláváme či školíme. Konkrétně u recepčního klademe důraz na výborné komunikační schopnosti, reprezentativní vystupování a příjemný pro klientský přístup.

Obsluha recepce ke své práci může využívat počítač či znát některý ze světových jazyků, v závislosti na klientele a zaměření Vaší společnosti. Obsluha recepce Vám zajistí předávní informací, obsluhu telefonní linky, zaznamenávání příchodů a odchodů, ale také práci s poštou. Na druhou stranu se může stát součástí zabezpečení, mít na starosti povinnosti spojené s bezpečností v objektu jako je ohlašování požárů či hlídání bezpečnostních kamer a spolupráce s ochrankou v budově.

Zajistěte si ten nejlepší servis a bezpečí po všech stránkách a obraťte se na naši bezpečnostní agenturu. Jsme tu pro Vás ve dne i v noci.

Bezpečnostní agentura Život