Ostraha objektů je jednou součástí ze zabezpečení firem, které se stalo nezbytnou součástí malých i velkých společností. 

Naše bezpečnostní agentura Život Vám zajistí ochranu, jak z vnějšku, ale i vnitřku Vašeho objektu, které se řídí mnoha bezpečnostními směrnicemi. Fyzická ostraha působící vně objektu zabraňuje vniknutí nežádoucích jedinců, ale také ničení a poškozování objektu. Ostraha působící uvnitř objektu může být u vstupu, kde kontroluje příchody, odchody či vjezd vozidel do objektu. Ale také se mohou strážci pohybovat po celém objektu, což se přizpůsobuje individuálním podmínkám prostor a přáním klienta. Ve všech případech je však důležitá příprava bezpečnostního plánu a přípravy jednotlivých strážců a ochránců, kteří se na zajištění bezpečnosti budou podílet. Při hlídání objektu v nočních hodinách je možné osobu profesionálního ochránce doplnit psy.

Ostraha, strážci i hlídači jsou z řad profesionálů, kteří mají vzdělání z oblasti bezpečnosti a zároveň jsou neustále školeni, aby své dovednosti zlepšovali. Díky tomu můžeme zajistit bezpečnost v nejrůznějších objektech či firmách. Rádi Vám k fyzické ostraze zajistíme také obsluhu recepce či bezpečnostní kamerový systém monitorující Vás objekt. 

Bezpečnostní agentura Život