Zajistit bezpečí a klid, ať je léto nebo zima, to je práce pro naší ochranku. Prioritou je zajištění pohodlí a bezpečí klienta, jeho majetku a různých objektů. Samozřejmostí při výkonu této služby je naprostá profesionalita a vysoká kvalita poskytované služby podle klientova přání.

Ať je léto nebo zima naši strážci jsou zde pro Vás vždy k dispozici. Vzhledem k jejich zkušenostem získaným při studiu, školeních či na různých výcvikových kurzech Vám mohou zajistit dokonalý pocit bezpečí. Pracovní náplň strážce se během roku nijak nemění, tak jejich oděv samozřejmě ano. V letních měsících mají na sobě naši strážci na sobě černé kalhoty, bledě modrou košili s vyšitým znakem agentury na pravém rukávu. Na košili mají černý svetr s odznakem umístěným na levé horní straně. Dále na uniformě našich strážců naleznete černou vázanku, firemní sponu a na hlavě čepici s odznakem firmy, přičemž na nohou budou mít černou obuv a jistě samozřejmostí je výstroj. Během zimy svůj pracovní oděv lehce pozmění s tím, že černé kalhoty, modrou košili i svetr mají stále i spolu s obudí, odznakem a čepicí. Navíc v tomto chladném období oblečou tmavě modrou zimní bundu s límcem, která má na sobě vyšitý firemní znak s průkazem na pravé straně a plechovým odznakem na levé. Na zádech má bunda jasně vyšitý nápis security.

Ačkoli se uniformy našich zaměstnanců mění stejně jako roční období, kvalita jejich služeb i profesionální přístup jsou na vysoké úrovni a stále se zlepšují.

Vaše bezpečnostní agentura život