Nejen, že zajišťujeme fyzickou ochranu osob, majetku, subjektů, ale také obstaráváme ve spolupráci s novými technologiemi do objektů kamerové systémy a různá elektronická zabezpečovací zařízení.

Souhrnný pojem elektronický zabezpečovací systém se nejčastěji užívá pro alarmy neboli poplašné systémy. V dnešní společnosti se zvýšila poptávka po ochraně majetku i osob. Proto se staly zabezpečovací systémy samozřejmou součástí budov, objektů, ale i soukromých prostor. Jelikož i zde platí, že je výhodnější zainvestovat do ochrany majetku preventivně než o něj úplně přijít. Většina alarmů funguje tak, že při narušení daného prostoru vyvolá poplach či se spustí zvukový alarm. Systém je tvořen různými součástkami z elektroniky a zákazníkovi tak mohou nabídnout velké množství funkcí. Typů elektronických zabezpečení je na trhu mnoho a záleží tedy za kupci, co od daného systému očekává a žádá. Naproti tomu kamerové bezpečnostní systémy zaznamenávají pohyb v jejich zorném poli a proto je pro zloděje daleko těžší se do objektu nepozorovaně dostat. Už jen tedy pořízením některého z výše uvedených systémů dostatečně znepříjemníte zlodějům život a možná je i nadobro odradíte od jejich snažení.

Pokud si chcete bránit svůj majetek a nebýt snadnou kořistí zlodějů, kontaktujte naši agenturu a my Vám velice rádi zajistíme Váš klid.

Vaše bezpečnostní agentura Život