Dnešní společnost je plná nástrah, které na nás číhají na každém rohu. A je mnoho povolání, nebo činností, které mohou být proti srsti různým lidem, proto je vhodné si při náznaku možného nebezpečí zajistit osobní ochranu.

Ochranu našich klientů zajišťujeme na základě předchozí domluvy a zhodnocení situace, ve které se klient nachází. Jedná se o kompromis mezi našimi normami a představami klienta. Ačkoli se svým zákazníkům snažíme vyjít maximálně vstříc, tak ne vždy je to možné, hlavně z důvodu zajištění, co největší bezpečnosti klienta na úkor některých jeho nároků. Ochranu osoby či osob může vykonávat jeden samotný profesionální ochránce či menší skupina strážců. Ať tak či tak, v každém případě jsou to lidé se spoustou zkušeností z terénu, ale i z různých vzdělávacích institucí a kurzů. V tomto ohledu jsme neoblomní a naši zaměstnanci musí splňovat přísná kritéria, aby zvládali všechny krizové situace s přehledem. Ochranu své osoby můžete využívat nepřetržitě či pouze ve výjimečných situacích a případech. Vše samozřejmě záleží na okolnostech a Vašich přáních. Samozřejmou výbavou kvalifikovaného zaměstnance je nejenom pracovní uniforma s logem naší agentury, ale také různé obranné pomůcky, se kterými naši profesionální ochránci umí bravurně zacházet. Dále také ve své práci využíváme různé technologie, které nám dovolují naši práci odvádět ještě lépe a pečlivěji.

Máte strach o svou osobu, majetek či své blízké? Není čas na hrdinství a myslet si, že všechno zvládnete sami. Bohužel některými situacemi mohou být překvapeni či zaskočeni i zkušení profesionálové, natož nezkušený laik. Proto neváhejte a kontaktujte nás, rádi Vám pomůžeme.

Vaše bezpečnostní agentura Život