Jednoduše řečeno, fyzická ostraha se stala jedním z nejvíce užívaných bezpečnostních artiklů k ochránění veřejných i soukromých prostor. Zvýšení účinností této bezpečnostní služby v zásadně narůstá při využití nových bezpečnostních technologií.

Spojením fyzické ostrahy a výdobytků techniky se dá jednoduše a efektivně dosáhnout toho nejlepšího možného zabezpečení objektu. Z hlediska technického zabezpečení jsou hojně využívány alarmy a kamerové systémy, které mají nejen možnost obrazového záznamu, ale také záznamu zvuku. Tyto záznamy může sledovat ostraha objektu či například obsluha recepce, záleží samozřejmě na specificích hlídaného objektu. Druhou stránku ostrahy objektu jsou samozřejmě naši zaměstnanci. Ty si vybíráme velice pečlivě a ostražitě. Profesionální ochránce musí být vzdělán v oblasti bezpečnosti a zabezpečení objektů, absolvovat pravidelná školení. Během hlídání objektu musí být ostraha neustále ve střehu a vnímat své okolí a být za každé situace připravena k akci. V některých případech může mít ostraha při této odpovědné činnosti po ruce také vycvičeného psa. Díky zvířecímu ochránci získá ostraha další a lepší možnosti, jak Vám dokonale zabezpečit Váš hlídaný prostor.

V rámci naší bezpečnostní agentury svým klientům poskytujeme maximální servis, co největší vstřícnost, ochotu a otevřenost v hledání nových možností, jak hlídat objekt. Věříme, že právě u nás naleznete vše, co hledáte a stanete se naším věrným zákazníkem.

Vaše bezpečností agentura Život