Odhalování odposlechů či skrytého monitoringu počítačů a sítí je zajišťováno speciálními programy, ale i různými hardwary. Hlavním cílem těchto programů je nalézt „špionážní“ systémy a následně je odstranit pro zvýšení bezpečnosti klienta. 

Zdá se Vám, že Vaše informace nejsou v bezpečí? Máte pocit, že Vaše hovory poslouchá neznámá třetí osoba či se ve Vašem okolí začaly dít divné, nevysvětlitelné události? Nemusí jít pouze o Váš osobní pocit, ale o realitu, kdy se můžete stát terčem odposlouchávacích či sledovacích zařízení. V dnešní době plné nepřeberných typů supermoderních technologií je velmi jednoduché tajně odposlouchávat či zaznamenávat cizí rozhovory. Víceméně je to tak moc jednoduché, že se dají tato zařízení snadno sehnat na internetu.

Obrannou proti skrytému odposlechu je prohlédnutí prostoru, kde mohou být ukryté různé typy mikrofonů – s vysílači, nahráváním, atd. Dále bezpečnostní agentury provádějí odhalování ukrytých kamer a vyhledávání monitorovacích subjektů u Vás v bytě, kanceláři či komerčních prostorech. Jedná se o velmi jednoduchý úkon, který u Vás provede náš profesionálně proškolený pracovník a zajistí tak Vaši bezpečnost a vyčistí prostor od nechtěných špionážních prvků.

Mějte své informace v bezpečí a nechte si prohlédnout svou domácnost či kancelář odborníky přes bezpečnost. Získáte jistotu, že Vás nikdo nesleduje či neposlouchá, budete mít své soukromí i v technologickém bezpečí.

Vaše bezpečnostní agentura Život