Profesionální ochránce má jeden prostý, ač vůbec ne jednoduchý úkol – zajistit bezpečnost svého klienta v jeho přirozeném prostředí, kde se běžně vyskytuje. Stejně jako se liší místa a okolnosti výkonu ochrany klienta, tak se liší i uniformy, které mají naši strážci na sobě.

Jednou z možností, jak může být strážce oděn je civilní oblečení. Toto oblečení je zvoleno na základě klientových požadavků, ale také místa, ve kterém bude ochrana provedena. Na festival rockové hudby nepůjde strážce v kvádru či na společenskou událost v teniskách a jeanách. Civilní oblečení má strážce v případě, že se snaží zapadnout a stát se součástí prostředí, ve kterém se se svým klientem nacházejí. Druhou možností je, že při svém výkonu práce má být strážce záměrně vidět a proto na sobě má uniformu s prvky označující bezpečnostní agenturu. Zde působí na možné útočníky zastrašujícím dojmem, čímž značně snižuje možnost útoku. U nás – bezpečnostní agentury Život – máte na výběr z klasické pracovní uniformy a společenské uniformy. Typ uniformy volíme na základě požadavků klienta, ale také vzhledem k typu vykonávané činnosti a předchozí konzultaci mezi oběma stranami. Vždy máme na prvním místě bezpečí a spokojenost klienta.

Ačkoli vizuální stránka ochránce je důležitou součástí bezpečnostní služby, hlavní prioritou zůstává bezpečnost klienta. Přijďte k nám a vyberte si ochránce dle svého gusta. Těšíme se na spolupráci právě s Vámi!

Vaše bezpečnostní agentura Život