Jednou z hlavních služeb, které poskytuje naše bezpečnostní agentura Život, je pořadatelská služba. Jedná se o bezpečnostní službu, při které na Vaší akci dohlíží na bezpečnost jeden či více ochránců.

Bezpečnostní agentura Život funguje již více než dvacet let v oboru bezpečnosti. Díky dlouholetému pohybu na tomto poli jsme získali ohromné množství zkušeností z různých odvětví a jednotlivých bezpečnostních akcí. Proto jsme také schopni přizpůsobit a připravit služby přesně na míru pro Vaši akci. Velmi rádi vyjdeme vstříc Vašim přáním a touhám, nikdy však na úkor bezpečnosti Vašich návštěvníků. Před uskutečněním samotné akce si vždy promyslíme všechna možná rizika od těch pravděpodobných až po ty méně častá. Na všechny formy nebezpečí či problémů se dostatečně připravíme a v akci nás nemůže téměř nic překvapit. Na Vaši událost vyšleme vhodného, zkušeného a kvalifikovaného profesionálního ochránce, aby dohlédl na klid a pořádek v průběhu Vaší události. A pokud se vyskytnou jisté komplikace, náš zaměstnanec se postará o jejich klidné vyřešení a zabezpečení ochrany všech návštěvníků, aby si mohli ničím nerušeni vychutnat zážitek z pečlivě připravené události.

Začínáte plánovat velkolepou společenskou událost, kde bude víc než jen pár přátel? Zvažte možnost pořízení bezpečnostní pořadatelské služby. U nás se Vám rádi postaráme o bezpečnost Vašich návštěvníků i personálu.

Vaše bezpečnostní agentura Život