Nejen, že je důležité chránit si svou fyzickou bezpečnost například skrze profesionálního ochránce či monitorovacích kamerových systémů a alarmů, ale také je důležité si zabezpečit svou mentální či intimní bezpečnost v kanceláři nebo počítači.

Proto existuje nepřeberné množství různých technologických vychytávek a řešení, která Vám spolu s odborníkem na bezpečnost a odhalování odposlechu či monitoringu zajistí pocit bezpečí. Dnešní technologie jsou schopny odhalit monitoring i odposlech v počítači i jeho sítích, vyhledat skrytá monitorovací a sledovací zařízení v autech, na lodích i palubě letadla. Dále už jsou bezpečnostní agentury schopny odhalit mikrofony, kamery, vysílače a další zařízení umístěných na konkrétní osobě. To se také týká tajných odposlechů a sledovacích zařízení v cestovních zavazadlech. Poslední možností, kde se může špionážní zařízení nacházet, jsou různé kancelářské, společenské místnosti, ale i soukromé prostory v domech klientů.

Tato zařízení není pro běžného občana téměř možné objevit. Proto Vám při podezření z odposlechu doporučujeme nehledat tato zařízení sami, ale povolat do svých služeb profesionála a odborníka na odhalování odposlechů či monitoringu. Jedná se o kvalifikované, profesionály, kteří jsou vzděláni a neustále školeni bezpečnostní agenturou. Ti za pomoci nejnovějších technologií provedou kontrolu podezřelých prostor a vyčistí je od případných štěnic.

Pokud chcete využít služeb právě našich zaměstnanců, budeme velice rádi, když nás se svým problémem kontaktujete a my Vám jej velmi rádi pomůžeme vyřešit.

Vaše bezpečnostní agentura Život