Jistě Vás už nejednou napadlo, zda Vaši zaměstnanci plně využívají svou pracovní dobu ve Váš prospěch. Pokud máte jakékoli pochybnosti o bezpečnosti Vašich investicí, pořiďte si monitorovací aplikaci, která Vám zajistí bezpečí a loajalitu zaměstnanců. Nestačí totiž zajistit Vaše počítače proti různým počítačovým virům, ale je třeba si ohlídat i vlastní zaměstnance.

V posledních letech se při práci s počítačem (a internetem) rozmohlo zabíjení času v pracovní době a snížení pracovní výkonnosti zaměstnanců. Ti, se místo pracovním povinnostem věnují různým vedlejším či osobním činnostem, díky čemuž plýtvají Vaším kapitálem. Zabezpečte si svou firmu proti nepracujícím zaměstnancům a pořiďte si aplikaci na monitoring probíhajících aktivit na pracovních počítačích Vašich zaměstnanců. Díky monitoringu počítačů můžete mít pod kontrolou počítačovou aktivitu svých zaměstnanců. Zjistíte, jaké internetové stránky navštěvují, kolik času na nich tráví či jak využívají tiskárnu. Informace z této aplikace jsou dostupné na internetu, tudíž máte přehled o činnosti zaměstnanců i během své nepřítomnosti. 

Chcete zjistit, kdo jsou černí pasažéři Vaší firmy a kdo naopak pilně pracuje? Není nic jednoduššího než si u nás zajistit monitorovací zařízení Vašich počítačů a pak již bude v bezpečí i Vaše firma.

Vaše bezpečnostní agentura Život