Vaše bezpečnostní agentura Život je tu vždy pro Vás. Chceme pro Vás jen to nejlepší, proto se neustále vzděláváme a učíme novým věcem z oblasti bezpečnostních služeb, abychom Vám poskytli kvalitní fyzickou ochranu, ostrahu či zabezpečení Vašeho objektu.

V jednom z listopadových článků jsme se podrobně věnovali výčtu služeb, kterými se bezpečnostní agentura Život zabývá. Mimo ochrany osob, ostrahy objektů také zajišťujeme monitoring počítačů. Díky této aplikaci odhalíte nechtěné aktivity uživatelů či zaměstnanců. Kontrolu činnosti zaměstnanců můžete vykonávat kdekoli, postačí Vám k tomu přístup k internetu, jelikož činnost sledujete online přímo ve Vašem internetovém prohlížeči. Průběžně je vyhodnocováno používání sw aplikací, internetu či tiskárny. Díky této aplikaci tak máte přehled o všem i v rámci internetu a zaměstnaneckých počítačů. Další bezpečnostní službou je detekce a odhalování odposlechů v rámci pracovních kanceláří či soukromých prostor, kde za pomoci techniky odhalíme nevítané posluchače a zvědy. Na závěr v rámci naší bezpečnostní agentury poskytujeme služby z oblasti bezpečnosti a ochrany při práci a protipožární ochrana, kde Vám nainstalujeme zabezpečovací zařízení, zpracujeme potřebné dokumenty, vhodně a bezpečně zabezpečíme Vaše pracoviště, proškolíme zaměstnance a spoustu dalších přidružených činností.

Pokud se zajímáte o celý výčet našich poskytovaných bezpečnostních služeb, tak jejich seznam naleznete na našich stránkách. V případě jakýchkoli otázek či konzultace nás neváhejte kontaktovat.

Jsme tu pro Vás. Vaše bezpečnostní agentura Život