V rámci nových technologií v agentuře Život využíváme k fyzické, profesionální ostraze bezpečnostní kamery. Kamery jsou často propojeny s detektorem pohybu. Pořízením tohoto bezpečnostního zařízení tak preventivně předcházíte potencionálním útokům kriminálníků.

Během posledního roku došlo k více než padesátiprocentnímu vzrůstu v prodeji bezpečnostních kamer v České republice. Tento nárůst prý nastartovalo vyhlášení amnestie v roce 2013, což plyne z ankety mezi prodejci alarmů. Spolu s nárůstem prodeje zabezpečovacích zařízení a i očividného strachu Čechů, nelenili ani propuštění vězni, jelikož rostl i počet vloupání. Lidé se na změnu společnosti snažili připravit, ale ne ve všech případech jejich iniciativa přišla v čas a zloději je předběhli. Proto spolu s větší poptávkou po zabezpečení domů, také roste poptávka po bezpečnostních službách, které jsou často připojeny právě na bezpečnostní kamery, ať již se jedná o venkovní, vnitřní typy. Pokud je součástí kamery i detektor pohybu, má pak bezpečnostní agentura během poplachu k dispozici veškeré důležité informace a tak přesně ví co se u hlídaného objektu děje a strážci tak přijedou s konkrétní představou o situaci a mohou vhodně naplánovat svůj profesionální zásah.

Rozhodně Vás tu nechceme nárůstem kriminality strašit, ale do té doby než se policistům podaří dostat zloděje za mříže, jistě je dobré se o své vlastní bezpečí také zasloužit a pořídit si nejen čtyřnohého hlídače. Pokud jste se rozhodli chytře zainvestovat do zvýšená bezpečnosti Vás, vaší rodiny či vašeho majetku, naše agentura Život Vám ráda navrhne, dodá a nainstaluje ten nejvhodnější bezpečnostní kamerový systém a elektronické zabezpečovací prostředek, které Vám pomohou ke klidnějšímu spaní.