Bodyguardi se stali důležitou součástí pro zajištění bezpečnosti význačných či známých osobností, ale také „běžných“ občanů, kteří se prostě jen bojí o své bezpečí či bezpečnost svých blízkých. Ale jak to bylo z bezpečnostní ochranou dříve a kde se tu vůbec vzala?

Jistě si každý z Vás představí ochránce či agenty z bondovek nebo Osobního strážce, ale historie ochránců osob není pouze pár let, ani desetiletí. Nejstarší bezpečnostní agenturou je Pinkerton, která je legendární detektivní agenturou s historií již od poloviny 19. století. Bezpečnostní ochránci právě z této bezpečností agentury dělali osobní strážce dokonce americkému prezidentovi Abrahamu Lincolnovi. A právě v této bezpečnostní agentuře mají kořeny a inspiraci další nově vznikající bezpečnostní agentury. Postupem času začalo přibývat zkušených ochránců či bodyguardů a samozřejmě i tyto služby začaly být čím dál více vyhledávány.

Ačkoli naše bezpečnostní agentura Život nemá tak dlouhou historii, tak i přesto máme velké množství zkušeností z terénu a proto ručíme za kvalitně odvedenou ochranu třeba i právě Vás.

Vaše bezpečnostní agentura Život.