Přes dvacet let zkušeností a znalostí jsme nastřádali v naší bezpečnostní agentuře, abychom mohli naplnit veškerá očekávání a přání našich vážených klientů. Ti jsou spokojeni s kvalitou a profesionalitou poskytnutých bezpečnostních služeb bezpečnostní agentury Život.

Naši agenturu založil v 90. letech pan Jiří Mach a úspěšně se tak na trhu bezpečnosti osob a ochrany majetku, budov pohybujeme přes dvacet let. Během fungování bezpečnostní agentury jsme postupem času získali zkušené profesionály, kteří se Vám postarají o bezpečnost a stanou se ochránci Vás či Vašeho majetku. Dnes Vám mimo klasické ochrany osob, ochrany majetku a ochrany budov zajistíme také alarmy či kamerové systémy, monitoring počítačů a vyhledávání odposlouchávacích zařízení. Záleží pouze na Vašich požadavcích a výběru, zda využijete bezpečnostních služeb v aktivní či pasivní formě ochrany. Při naší bezpečnostní práci nezůstáváme v minulém století, ale neustále se vzděláváme a učíme novým věcem a snažíme se při své práci používat na pomoc nové technologie.

Zaručujeme Vám profesionální přístup a vysokou kvalitu, jak bezpečnostních služeb, ale také profesionálních strážců a ochránců.

Vaše bezpečnostní agentura Život