Bezpečnostní agentura Život ochraňuje své klienty ve dne, v noci. Snažíme se přinést pocit bezpečí a jistoty do Vašeho života skrze kvalifikované, školené a zkušené ochránce.

Cíl a náplň práce osobního strážce, ochránce osob či bodyguarda je osobitý typ fyzické ochrany osoby či skupiny osob. Během své bezpečnostní služby pracuje na prevenci předejití útoku na svého chráněného klienta, dále minimalizovat možnost únosu chráněnce a samozřejmě předejít vzniku možných problémů či potížích na osobu, která je předmětem bezpečnostní služby. Tento typ ochrany může ostraha provádět, jak viditelně, ale i skrytě. V prvním případě je po boku svého klienta či v nejbližším okolí a zajišťuje bezpečnost přímo před zraky lidí, tento typ bezpečnostní ochrany působí velice dobře jako prevence, jelikož mnoho útočníků vidět ochránce svého objektu působí jako odrazující element. Na druhou stranu skrytý ochránce má tu výhodu, že je splynul s davem a má tak lepší možnost identifikovat útočníka před tím než se pokusí klienta poškodit.

Potřebujete si pořídit profesionálního ochránce a zajistit si ta osobní bezpečnost? Přijďte k nám a my Vám zajistíme bezpečí a poskytneme profesionálního strážce.

Vaše bezpečnostní agentura Život.