Při zajištění osobní bezpečnosti strážci či ochránci, je dobré zajistit si i bezpečí Vašich počítačů či prostor, které by mohly být narušeny nechtěnými posluchači.

Ačkoli se na první pohled může zdát, že možnost odposlechových či monitorovacích zařízení je záležitostí filmů, tak to tak bohužel není. Odposlouchávací zařízení či sledovací zařízení mohou narušit naše soukromí a bezpečnost. Běžný laik však nemá téměř žádnou šanci tato zařízení objevit a znovu docílit bezpečného prostoru. Jedinou účinnou obranou proti narušování soukromí a odposlechům jsou přístroje umožňující odhalení vysílačů, nahrávacích zařízení, která patří mezi sledovací zařízení. Další možností, jak někoho sledovat je instalace tajných kamer do bytu. Náš kvalifikovaný a školený profesionál provede ve Vašem bytě, kanceláři či jiných prostorách kontrolu za pomoci speciálních přístrojů, které slouží k nalezení těchto narušitelů bezpečnosti

Získejte bezpečný prostor v kanceláři i doma a buďte si jistí, že Vámi vyřčená slova nebudou nikdy zneužita. Rádi Vám v hlídání Vaší bezpečnosti pomůžeme, ať již se jedná o osobní ochranu, ostrahu objektů či odhalování odposlechových a monitorovacích zařízení.

Vaše bezpečnostní agentura Život.