Profesionální strážce během výkonu své služby může ochraňovat osoby, majetek či objekty. Prioritou číslo jedna je zajistit bezpečnost v objektu či ochránit klienta před násilím či jiném poškození osoby. V rámci bezpečnostních služeb se ostraha dělí podle předmětu a vykonavatele.

Dělení ostrahy podle vykonavatele. Ostrahu mohou provozovat jednak složky státní moci jako je např. policie, armáda či speciální složky. Na druhé straně jsou zde však soukromé podnikatelské subjekty (stejně jako bezpečnostní agentura Život), které splňují zákonem stanovené podmínky pro výkon bezpečnostní agentury.

Dělení ostrahy podle předmětu bezpečnostní služby. Ostraha osob může být vykonávána skrze naše osobní strážce či ochránce. Dále bezpečnostní agentura může působit jako zabezpečení a ochrana movitého i nemovitého majetku, kde mohou hlídat naši zkušení strážci či je možná instalace bezpečnostních monitorovacích zařízení.

Služby v podobě ostrahy objektu mohou být propojené také s informačními službami či vrátnicí. Záleží na bezpečnostních požadavcích klienta. Pokud nevíte jaké bezpečnostní služby využít pro svou vlastní ochranu, ochranu svých blízkých, nebo ochranu majetku, navštivte nás a my Vám rádi poradíme s výběrem ideální bezpečnostní služby pro Vás.

Vaše bezpečnostní agentura Život.