Bezpečnostní agentura Život funguje na poli bezpečnostních služeb již více než 20 let. Proto svým věrným i novým zákazníkům zaručuje profesionální přístup a především bezpečnost. Zajišťujeme ochranu lidí, majetku či objektů.

Pro své klienty v rámci bezpečnostních služeb zajištujeme komplexní a plně integrované služby ochrany majetku a osob v rámci administrativních objektů, logistických či skladových areálů, obchodních center, stavebních celků, penzionů či hotelů, ale také hlídáme soukromé rezidence. Dále pro Vás zajistíme recepční a informační služby, kde naši školení zaměstnanci zajišťují bezpečnost při vstupu do areálu, aby se do něj nedostala nepovolaná osoba. Bezpečnostní agentura Život má ve svém portfoliu také pořadatelské služby neboli event security, kde se staráme o zabezpečení Vaší akce a Vašich návštěvníků. Dále také poskytujeme program pro monitoring počítačů, který Vám zajistí přehled a bezpečí uvnitř Vaší firmy či společnosti. Díky programu detekce a lokalizace odposlechů Vám zajistíme čistý a bezpečný prostor ve Vaší kanceláři či u Vás doma. Poslední oblastí, kde poskytujeme bezpečnostní služby, je bezpečnost a ochrana při práci (BOZP) a požární ochrana (PO).

Veškeré naše bezpečnostní služby je možné různě kombinovat a spojovat dohromady, záleží pouze na Vašich představách a přáních o Vaší bezpečnostní službě. Pokud to je možné rádi Vám vyjdeme vstříc a bezpečnostní službu Vám upravíme na míru!

Vaše bezpečnostní agentura Život (Praha).