V rámci bezpečnostních služeb Vám zajišťujeme s pomocí školených a zkušených strážců, hlídačů a ochránců bezpečnost ve Vašem objektu a to v kteroukoli denní i roční dobu. Záleží pouze na Vašich požadavcích, jak si bezpečnostní službu nastavíte.

Nevzhledné průmyslové zóny jsou většinou situovány do okrajových částí měst, a proto se není čemu divit, že zde není bezpečné nechávat svou firmu či majetek bez profesionálního dozoru. Bezpečnostní agentura Život si toho je vědoma, a proto Vám nabízí své služby a služby svých strážců. Vnější fyzická ostraha může být zajištěna jednak z hlediska technologií a to především alarmu a bezpečnostních kamer. Tyto dva zabezpečovací systémy jsou však nejlépe využité právě ve chvíli, kdy je objekt hlídán fyzickým, zkušeným strážcem, který se s alarmem a bezpečnostními kamerami doplňuje. Vnější ostraha má za cíl hlídaný komplex zajistit před možnými poškozeními či vniknutími do objektu. Bezpečnostní služby strážců a hlídačů jsou často využívány na staveništích, která bývají přes noc opuštěná a mohla by se tak stát cílem zlodějů.

Osobní ochrana osob, hlídání objektů, recepční služby a spoustu dalších jiných bezpečnostních služeb naleznete v portfoliu naší bezpečnostní agentury, která již několik desítek let hlídá bezpečí svých klientů.

Bezpečnostní agentura Život.